Confidence

Premium CLA 80%
1000 mg

90 κάψουλες (80+10 δώρο)

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ 7090/29.1.2015

 

Το Premium CLA 80% της σειράς Confidence είναι συμπλήρωμα διατροφής που έχει ως βάση του το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA: conjugated linoleic acid), συστατικό που ανακαλύφθηκε το 1978 από τον Michael W. Pariza στο πανεπιστήμιο του Wisconsin. Πληθώρα κλινικών μελετών και εργαστηριακών δοκιμών έχουν δείξει ότι το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ παίζει σημαντικό ρόλο στη μείωση του σωματικού λίπους και στην αύξηση του μυϊκού τόνου ενώ παρέχει και άλλα οφέλη για την συνολική υγεία.

 

 

 

ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΦ

7090/29.1.2015

 

 

πώς λειτουργεί;

Το Premium CLA 80% της σειράς Confidence βασίζεται στο συζευγμένο λινολεϊκό οξύ που ανήκει στην κατηγορία των καλών λιπαρών οξέων (όπως είναι π.χ. τα ω-3 λιπαρά οξέα). Πρόκειται για ένα απαραίτητο, πολυακόρεστο, λιπαρό οξύ που παίζει ζωτικό ρόλο στην ανθρώπινη διατροφή καθώς δεν μπορεί να συντεθεί από τον ανθρώπινο οργανισμό, συνεπώς θα πρέπει να προσλαμβάνεται μέσω της φυσικής τροφής και μέσω των ανάλογων συμπληρωμάτων διατροφής.
   
Η βασική λειτουργία του Premium CLA 80% της σειράς Confidence είναι να μειώνει τα επίπεδα της λιπώδους μάζας και να αυξάνει τα επίπεδα της καθαρής (άλιπης) μάζας, παρέχοντας έτσι ισορροπία στον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ). Παράλληλα το Premium CLA 80% της Confidence λειτουργεί και υπέρ της τόνωσης του μυϊκού συστήματος, επιταχύνει τον μεταβολισμό και συμβάλλει στην σωστή εισροή της γλυκόζης στα κύτταρα του οργανισμού χωρίς να της επιτρέπει να μετατρέπεται σε λίπος.
   
Το CLA έχει επίσης δείξει μέσω μελετών ότι έχει αντιφλεγμονώδεις αλλά και αντικαρκινικές ιδιότητες σε ορισμένους τύπους καρκίνου.
   

δοσολογία / οδηγίες

Καταναλώστε 2 με 3 κάψουλες την ημέρα, μετά το φαγητό. Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη δόση. Το προϊόν θα πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
   

έρευνες έδειξαν

Το CLA στη φυσική του μορφή συναντάται σε πηγές τροφές όπως τα γαλακτοκομικά, το κόκκινο κρέας (μοσχάρι, αρνί κλπ) καθώς και σε αρκετά επεξεργασμένα τρόφιμα. Το πρόβλημα είναι ότι το να προσλάβει κάποιος αρκετή ποσότητα CLA από αυτές τις πηγές τροφής, εκτός από μη πρακτικό θα έχει και σημαντικές αρνητικές συνέπειες στο μεταβολισμό του, λόγω του πολύ αυξημένου αριθμού θερμίδων που θα είναι αναγκασμένος να προσλάβει καταναλώνοντας αυτές τις τροφές.
   
Παρ’ όλα αυτά, η μειωμένη κατανάλωση κόκκινου κρέατος και η σημερινή τάση να καταναλώνουμε ως επί το πλείστον γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλά σε λιπαρά, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο σημερινός τρόπος διατροφής μας παρέχει περίπου 200mg CLA. Μερίδα ερευνητών ωστόσο ισχυρίζεται πως θα ήταν προτιμότερο να λαμβάνουμε 3000mg (3gr) ημερησίως.
   
Υπάρχει η πεποίθηση ότι το CLA επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα αποθηκεύει το λίπος, ενώ ενισχύει και την μείωση του μεγέθους των λιποκυττάρων. Μελέτες έχουν δείξει ότι το CLA μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν μια άριστη ισορροπία ανάμεσα στο λίπος του σώματος και στους σφριγηλούς μυς, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τακτική καρδιαγγειακή άσκηση και με υγιεινή διατροφή. 
   
Επομένως, το Premium CLA 80% της σειράς Confidence είναι συμπλήρωμα ιδανικό για επαγγελματίες αθλητές που ακολουθούν μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά καθώς και για άτομα που ενδιαφέρονται για τη σύνθεση του σώματος και την φυσική τους κατάσταση.
   
Η συστηματική χρήση του Premium CLA της σειράς Confidence είναι εξαιρετικά αποτελεσματική τόσο για τη μείωση του σωματικού λίπους, όσο και για τη διατήρηση της άλιπης σωματικής μάζας και του καθαρού μυϊκού ιστού.
 
References: 
>( S. T. Larsen, B. R. Wiegand,2, F. C. Parrish, Jr., J. E. Swan and J. C. Sparks (2009). "Dietary conjugated linoleic acid changes belly and bacon quality from pigs fed varied lipid sources". Journal of Animal Science (American Society of Animal Science) 87 (1): 285–295.doi:10.2527/jas.2008-1213. PMID 18820159).
>(Whingham LD, Watras CA, Scholler DA (2007). "Efficacy of conjugated linoleic acid for reducing fat mass: a meta-analysis in humans. Am". J Clin Nutr 85 (5): 1203–1200.).
>(Steck SE, Chalecki AM, Miller P, Conway J, Austin GL, Hardin JW, Albright CD, Thuillier P. (2007). "Conjugated linoleic acid supplementation for twelve weeks increases lean body mass in obese humans.". J Nutr. 137 (5): 1188–93. PMID 17449580.).
>Amarù DL, Field CJ. (2009). "Conjugated Linoleic Acid Decreases MCF-7 Human Breast Cancer Cell Growth and Insulin-Like Growth Factor-1 Receptor Levels". Lipids 26 (5): 449–58. doi:10.1007/s11745-009-3288-4. PMID 19266226.).  

συστατικά

(ανά κάψουλα): CLA 1000mg (80%). Λοιπά συστατικά : Ζελατίνη, Γλυκερόλη, Νερό, Φυσική καραμέλα. Κάψουλες κατάλληλες για χορτοφάγους. 
   
αντενδείξεις
Αν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή συνίσταται η συμβουλή γιατρού.  
   
προσοχή 
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν θα πρέπει να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Επίσης, τα προϊόντα αυτά δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή την θεραπεία μιας ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας.