Confidence

Capsicum Chilli

90 κάψουλες (80+10 δώρο)

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ 57981/20.06.2014

 

Το Capsicum Chilli της σειράς Confidence είναι μια πατενταρισμένη θερμογενετική φόρμουλα για αδυνάτισμα. Η σύνθεση του συμπληρώματος βοηθά αποτελεσματικά στην μείωση της όρεξης, στην καύση σωματικού λίπους, στην αύξηση της δαπάνης θερμίδων, στην μείωση της κατακράτησης υγρών και στην παραγωγή ενέργειας. Παράλληλα, το Capsicum Chilli της σειράς Confidence διατηρεί την χοληστερόλη σε χαμηλά επίπεδα. Πρόκειται για μια ιδανική φόρμουλα για άτομα που γυμνάζονται ή θέλουν να αδυνατίσουν.

 

 

 

 

ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΦ

57981/20.06.2014

πώς λειτουργεί;

Το Capsicum Chilli της σειράς Confidence έχει δημιουργηθεί με προσεκτική επιλογή συστατικών όπως είναι:  

 

Capsimax: Το εκχύλισμα κόκκινης πιπεριάς Capsimax περιέχει καψαϊκίνη (φυσική λιποτροπική ουσία). Σύμφωνα με έρευνες η κόκκινη καυτερή πιπεριά μειώνει την όρεξη, ενισχύει την καύση του αποθηκευμένου λίπους μέσω της θερμογένεσης που προκαλεί στο σώμα λόγω της καψαϊκίνης και συμβάλλει στην ταχύτερη απώλεια θερμίδων.

 

Άνυδρη Καφεΐνη (Caffeine anhydrous): Η καφεΐνη είναι η διεγερτική ουσία του καφέ η οποία χαρίζει πνευματική διαύγεια, εγρήγορση, αυτοσυγκέντρωση και ωφελεί τους αθλητές στις επιδόσεις του καθώς παρέχει ενέργεια και μειώνει τους μυϊκούς πόνους κατά την σωματική άσκηση. Παράλληλα, η καφεΐνη παρουσιάζει και λιποτροπικές ιδιότητες καθώς αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό.

 

L-Καρνιτίνη (L-Carnitine): Η L-carnitine είναι αμινοξύ που συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας και στην βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων. Είναι σημαντικό για την λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, την κινητικότητα των μυών και για ποικίλες άλλες διεργασίες του οργανισμού. Επιπλέον, η καρνιτίνη βοηθάει στην αποβολή των τοξικών υποπροϊόντων που προέρχονται από τον μεταβολισμό των κυττάρων.

 

Πράσινο Τσάι (Green Tea): Tο πράσινο τσάι προέρχεται από το φυτό Camelia sinensis και έχει αντιοξειδωτικές και διουρητικές ιδιότητες, συμβάλει στην επιτάχυνση της καύσης του λίπους και στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό απομακρύνοντας με ταχύ τρόπο τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, οι πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού ενισχύουν την άμυνα των αντιοξειδωτικών συστημάτων και την δραστηριότητα ορισμένων αντιοξειδωτικών ενζύμων.

 

Νιασίνη (B3): Η νιασίνη (βιταμίνη Β3) προάγει την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος βοηθά στον μεταβολισμό των υδατανθράκων στην μείωση των αυξημένων επιπέδων χοληστερόλης στην αύξηση των επιπέδων της HDL χοληστερόλης.

 

έρευνες έδειξαν

Στο πανεπιστήμιο Memphis των ΗΠΑ, πραγματοποιήθηκε μελέτη με δύο ομάδες εθελοντών (των δέκα ατόμων). Η πρώτη ομάδα λάμβανε το Capsimax μία ώρα πριν την σωματική άσκηση και η άλλη ομάδα λάμβανε εικονικό φάρμακο (placebo). H ομάδα που λάμβανε Capsimax έκαψε κατά μέσο όρο 278 θερμίδες περισσότερες σε σύγκριση με την ελεγχόμενη ομάδα, τόσο κατά την διάρκεια της άσκησης, όσο και μετά το πέρας αυτής.

 

References: 

>> Bloomer et al, Effect of oral intake of capsaicinoid beadlets on catecholamine secretion and blood markers of lipolysis in healthy adults: a randomized, placebo controlled, double blind cross over study. Lipids in Health and Disease, 2010,9:72

>> Crouse JR 3rd, New developments in the use of niacin for treatment of hyperlipidaemia: new considerations in the use of an old drug. Coron Artery Dis, 1996,7;4:321-326.

>> Weight Control Mechanisms and Antiobesity Functional Agents In-Sook Ahn, Kun-Young Park, Myoung-Sool Do Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition. Apr 2007, Vol. 36, No. 4: 503-513.

>> Diepvens K, Westerterp KR, Westerterp-Plantenga MS. 2007. Obesity and thermogenesis related to the consumption of caffeine, ephedrine, capsaicin, and green tea. Am J Physiol Regul Integr Comp Physiol 292: 77–85.

 

δοσολογία / οδηγίες

Καταναλώστε 1 κάψουλα 30 λεπτά πριν το πρωινό και τις ημέρες προπόνησης 1 κάψουλα επιπλέον, 30-60 λεπτά πριν την άσκηση. Αποφεύγετε τη λήψη πριν τον ύπνο.

 

παρενέργειες

Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργία στην κατηγορία των Στρυχνοειδών λαχανικών. Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα με έλκη, καούρες, γαστρίτιδα, καρκίνο του στομάχου ή με οικογενειακό ιστορικό καρκίνου. Το προϊόν δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από άτομα που έχουν ευαισθησία στην καφεΐνη, αντιμετωπίζουν προβλήματα σακχάρου στο αίμα ή πάσχουν από καρδιακές παθήσεις. Η υψηλή ποσότητα καφεΐνης μπορεί να προκαλέσει αϋπνία και νευρικότητα. Σε ορισμένες περιπτώσεις η νιασίνη μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο και στομαχόπονο. Το προϊόν αντενδείκνυται για τα άτομα με διαταραχές στην ηπατική λειτουργία. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν κάνετε λήψη οποιονδήποτε διατροφικών συμπληρωμάτων ιδιαίτερα αν παίρνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

 

προσοχή

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν θα πρέπει να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Επίσης, τα προϊόντα αυτά δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή την θεραπεία μιας ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας.