Σχετικά με μας

 

Η Alfa Choice Naturals Ε.Ε είναι εταιρία που παρέχει υπηρεσίες και επιτυχημένα προϊόντα στον τομέα της ομορφιάς και της υγείας τα οποία διανέμει στην αγορά μέσω των φαρμακείων.

 

Στόχος μας είναι η εισαγωγή εξαιρετικών προϊόντων τόσο στην Ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά, με γνώμονα πάντα την κορυφαία ποιότητα και την προσιτή τιμή. Η Alfa Choice Naturals ιδρύθηκε το 2013 στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασίες με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα εργοστάσια παραγωγής από το Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία πληρούν όλα τα κριτήρια που απαιτούνται προκειμένου να χαρακτηριστεί ένα προϊόν ως "υψηλής ποιότητας".

 

Τα εργοστάσια παραγωγής με τα οποία συνεργαζόμαστε ακολουθούν τον κώδικα παρασκευαστικής πρακτικής GMP (Good Manufacturing Process) και φέρουν Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001 : 2000.

 

Οι εγκαταστάσεις στις οποίες παράγονται τα προϊόντα της Alfa Choice Naturals, φέρουν πρωτόκολλο γνωστοποίησης από τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας (FDA), πληρούν τα περιβαλλοντικά κριτήρια του Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) και συμμορφώνονται πλήρως με όλους τους κανονισμούς του Βρετανικού Οργανισμού Φαρμάκων & Προϊόντων Υγείας (MHRA).